EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Prudko návykové, ale zdraviu prospešné

Zuzka, ahoj. Chodíš k nám už takmer dva roky a väčšinou ťa vo fitku vídať ráno okolo 6:30. Prosím, prezraď nám lenivým smrteľníkom, čo ťa stále motivuje ráno vstať a prísť na tréning?

Rada by som odpovedala niečo hlboké, ale v prvom rade je to silná KÁVA :) V druhom rade ten skvelý pocit, že som pre seba spravila niečo dobré, ktorý sa dostaví vždy po odmakaní tréningu - a ešte predtým, ako nastúpi svalovica :)) - pričom je len 8 ráno a ja mám celý deň pred sebou. A verte mi, že zvyk je železná košeľa, takže odôvodnenie "nie som ranné vtáča" je len výhovorka. Prejde po tých pár razoch, čo sa prekonáte vstať z teplej postieľky a presunúť sa do fitka.

Čo máš na svojom trénerovi Kosťovi najradšej a naopak, kedy by si ho najradšej odstrelila?

Na Kosťovi mám najradšej, že súvisle ignoruje moje námietky, že už nevládzem a nedovolí mi poľaviť. A kedy by som ho najradšej odstrelila? Keď súvisle ignoruje moje námietky, že už nevládzem a nedovolí mi poľaviť :D No a keď vytiahne stopky, ktoré som presvedčená, že má nastavené tak, aby odrátavali čas pomalšie počas workoutu a rýchlejšie počas pauzy :))

V čom vidíš najväčšie benefity cvičenia s osobným trénerom a nie sama?

Pre mňa osobne je najväčším benefitom to, že mám vždy zostavený tréning a zároveň sa nemusím báť, že spadnem do rutiny - nudu v EfectFit som veru ešte nezažila. A samozrejme to, že mam "strážneho anjela", ktorý na mňa dohliada, aby som cvičila technicky správne a VŽDY na 200%.

S akými cieľmi či očakávaniami si začala u nás cvičiť? Podarilo sa ich naplniť? Kedy si na sebe začala vidieť prvé výsledky?

Fitko som s osobným trénerom navštevovala už dlhšie predtým, ako som prvýkrát vstúpila do EfectFit. Po pár rokoch som však už mala pocit, že začínam stagnovať a cvičenia "čisto" na strojoch som sa pomaly prejedla. Do EfectFit som prišla s cieľom vniesť do svojich tréningov viac rozmanitosti, obmeniť štýl cvičenia, začať viac využívať vlastnú váhu a pod. Po tých skoro 2 rokoch musím povedať, že vôbec neľutujem svoje rozhodnutie pripojiť sa k tejto "rodine": tréningy sú komplexné, rozmanité a viem, že Kosťo bude aj naďalej prichádzať s niečím novým, vylepšeným (rozumej náročnejším) :)) A prvé výsledky som cítila už po prvom tréningu, keď ma boleli svaly, o ktorých som nevedela, že ich mám :)

Charakterizuj prosím EfectFit piatimi slovami.

Za seba by som EfectFit charakterizovala 5 slovami takto: Prudko návykové, no zdraviu prospešné :)

Ďakujeme!

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Ema, 34 rokov
"Vôbec som netušila, čo ma čaká keď sa prihlásim do EfectFitu, ale musela som so sebou niečo začať robiť. Našťastie boli ku mne veľmi príjemní, ústretoví a ľahko sme si dohodli postup spolupráce."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.